Blog Knihovny ČZU

Maso: odborný časopis pro obor zpracování masa

Maso: odborný časopis pro obor zpracování masa

ISSN (Print):
1210-4086
Vydavatel:
Fakulta veterinární hygieny a ekologie Veterinární a farmaceutické univerzity Brno
Periodicita:  2x měsíčně
Jazyk: čeština, angličtina, slovenština
Odkaz na www stránky:
http://www.maso.cz/
plné texty článků nejsou dostupné elektronicky
 
Zaměření:
Časopis je určen pracovníkům oboru zpracování masa, kontrolním orgánům i odborníkům z oblasti vědy, výzkumu a školství. Informuje o technologii oboru zpracování masa, zásadách bezpečnosti potravin a správné výrobní praxe, o obchodu a logistice v potravinářství, o legislativě a aktuálním dění v oboru.
 
Struktura časopisu: produkce masa, maso a výživa, výroba a kvalita, bezpečnost potravin, obchod a legislativa, drůbež, zvěřina, králíci, ryby, aktuality z oboru.
Knihovna ČZU odebírá časopis od roku 2016.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.