Blog Knihovny ČZU

ÚZEI: I v zimě sklízíme čerstvou zeleninu

Jak si upevnit své zdraví, jak se bránit chřipkové epidemii a jakou zeleninu lze použít ze záhonu přímo do kuchyně – to vše, a mnohem více informací o zdravé výživě, bude tématem odborné přednášky Pavly Momčilové, která se celoživotně věnuje propagaci zdravé výživy.

Pavla Momčilová dosud napsala a vydala přes 40 autorských titulů zabývajících se zdravým stravováním. Věnuje se poradenství, publikuje v magazínech, vystupuje v pořadech ČT a propaguje rozumnou a chutnou výživu pro děti i dospělé.  Důležitým milníkem v její práci bylo a je studium tradiční čínské medicíny a je jedním z prvních členů Česko-slovenské sinobiologické společnosti.

Pozvánka na přednášku I v zimě sklízíme čerstvou zeleninu

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.