Blog Knihovny ČZU

ÚZEI: Přírodně fermentované potraviny

Fermentované potraviny jsou nejenom zdravé, jejich další předností je i skvělá chuť. Toto a mnohem více se dozvíte na přednášce Jedinečná chuť a léčivá síla přírodně fermentovaných potravin aneb Co naši předkové věděli a my jsme skoro zapomněli.

Fermentaci zná lidstvo již dlouho, bohužel jsem však v dnešní době zapomněli přínosy tohoto způsobu úpravy potravin. Paní Pavla Momčilová, známá autorka kuchařek zaměřených na zdravý životní styl, Vás na své přednášce seznámí s tím, že fermentované potraviny jsou nejenom blahodárné pro lidské tělo, ale zároveň poskytují potěšení pro naše chuťové buňky. O tom se budete moct přesvědčit sami, neboť v rámci přednášky se uskuteční i ochutnávka fermentovaných produktů.

Přijďte si dozvědět více 11.října v 16h do Knihovny Antonína Švehly.

Přednáška o přírodně fermentovaných potravinách v KAŠ

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.