Fermentované potraviny jsou nejenom zdravé, jejich další předností je i skvělá chuť. Toto a mnohem více se dozvíte na přednášce Jedinečná chuť a léčivá síla přírodně fermentovaných potravin aneb Co naši předkové věděli a my jsme skoro zapomněli.
Fermentaci zná lidstvo již dlouho, bohužel jsem však v dnešní době zapomněli přínosy tohoto způsobu úpravy potravin. Paní Pavla Momčilová, známá autorka kuchařek zaměřených na zdravý životní styl, Vás na své přednášce seznámí s tím, že fermentované potraviny jsou nejenom blahodárné pro lidské tělo, ale zároveň poskytují potěšení pro naše chuťové buňky. O tom se budete moct přesvědčit sami, neboť v rámci přednášky se uskuteční i ochutnávka fermentovaných produktů.
Přijďte si dozvědět více 11.října v 16h do Knihovny Antonína Švehly.