Blog Knihovny ČZU

ÚZEI: Jak si stravou neublížit

Co bychom měli jíst, aby to našemu tělo co nejvíce prospělo, a čeho bychom se naopak měli vyvarovat? To Vám prozradí Ing. Jiří Hotzký, odborník na složení potravin a jejich účinky na lidské zdraví, ve své přednášce Jak si stravou neublížit. Součástí přednášky bude i prezentace nové knihy pana Hotzkého Jsou rostliny k jídlu?. Budeme se na Vás těšit v úterý 30. října v 17h ve studovně Knihovny Antonína Švehly.

Pozvána na přednášku Jak si stravou neublížit

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.